All Wines

View as List Grid

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Deze fles is 6l
  Château Ormes de Pez
  Saint-Estèphe
  6l Red
  €266.20 €220.00
  Mooie fraîcheur, goede aroma’s van pruimen en een helderheid met rode en zwarte bessen waardoor deze wijn qua smaak meer op een Pauillac lijkt dan op St. Estèphe. Gerijpt in 45% nieuwe eiken vaten, die een aantrekkelijke, romige dimensie toevoegen aan de wijn. Dit is een indrukwekkende wijn, goed gemaakt en met een mooi evenwicht, ronde tannines, fris en aromatisch in de mond; aantrekkelijk om vroeg te drinken, zijdezacht en fris in de afdronk. Een goede prijs-kwaliteit waarde.
 2. Deze fles is 6l
  Château Sociando-Mallet
  Haut-Médoc
  Cru Bourgeois 6l Red
  €297.27 €245.68
  Een klassieke jaargang voor dit bekende landgoed van de Haut Médoc met een groot aandeel Cabernet Sauvignon in de blend. Zeer diepe karmozijnrode kleur; neus gevuld met cassis, een vleugje aardsheid en kruiden. In de mond is de wijn zijdeachtig en fris met sappige cassis smaken die leiden tot een stevige tanninestructuur in de afdronk.
 3. Deze fles is 6l
  Château Phélan Ségur
  Saint-Estèphe
  6l Red
  €378.49 €312.80
  Always one of our favourite wines from St. Estèphe we are delighted that our friend Philippe Van de Vyvere is now the proud owner of this beautiful domain. Quite powerful in the nose with intense black fruit flavours, mixed with earthy , briary, rather wild fruit elements. On the palate the wine is ripe and lush with good power, impressive tannins and structure leading to a full, generous finish. This is great showing and should be one of the sleepers of the vintage.
View as List Grid

3 Items

per page
Set Descending Direction