Côtes de Nuits

Afficher en Liste Grille

Produits 1-9 sur 75

Page
par page
Par ordre décroissant
 1. Domaine Duroché
  Gevrey Chambertin
  0,75l Rouge
  Nouveau
  36,40 € 30,08 €
  Pierre maakt verscheidene gemeentelijke appellaties van Gevrey te beginnen met deze generiek afkomstig uit een perceel van 3 hectares. Het is één van deze wijnen die mij de gemeentelijke appellaties opnieuw onder de loep deed nemen – zij leken helemaal niet op de geconcentreerde, zware wijnen met veel extractie die ik in het verleden heb geproefd. Deze wijn met een schitterende kleur is zuiver en fruitig met smaken van kers, cassis en bessen. De typische mineraliteit geeft frisheid aan de wijn en de aroma’s van rijpe bessen vergezellen u tot in de finale. Een aangename wijn met goede lengte en evenwicht.
 2. Domaine Duroché
  Le Clos Gevrey Chambertin
  0,75l Rouge
  42,20 € 34,88 €
  Deze wijngaard ligt beneden in het dorp naast de kerk. Het fruit – rode bessen en aardbei – is rijp en sappig. Fluwelig en fris in de mond met mooie nasmaken in de finale. Te drinken binnen de 5 à 8 jaar.
 3. Domaine Duroché
  Les Jeunes Rois Gevrey Chambertin
  0,75l Rouge
  49,60 € 40,99 €
 4. Domaine des Lambrays
  Morey-Saint-Denis
  0,75l Rouge
  56,25 € 46,49 €
  De gemeentelijke appellatie van het domein is het product van de wijngaarden gelegen op net enkele meters boven de Clos des Lambrays op de noordelijke helling. De wijn heeft typische Pinot-aroma’s van kers, humus en rijpe bessen. In de mond zijn de tannines zacht en genereus met evenwichtige smaken die leiden naar een krachtige en gestructureerde finale. Te drinken : 2019-2025.
 5. Domaine Jean Grivot
  Les Bossières Vosne-Romanée
  0,75l Rouge
  61,60 € 50,91 €
  Dit prachtig domein is perfect centraal gelegen in de Vosne Romanée met een zeer mooie, oude wijngaard die zorgt voor volmondige en zuivere wijnen. Hoewel deze wijn een "cuvée d’appellation village" is, wordt hij op uitzonderlijke wijze gebotteld en is voorzien van een prachtig etiket met vermelding van deze plaats, die Etienne Grivot na aan het hart ligt.
 6. Domaine Jean Grivot
  La Combe d'Orveaux Chambolle-Musigny
  0,75l Rouge
  61,60 € 50,91 €
  De schitterende, donkere en rijke kleur met mooie weerspiegelingen verwijst naar een grote wijn en we werden niet teleurgesteld! Een zeer expressieve neus met rood en zwart krokant fruit; veel persoonlijkheid en de charme van een Chambolle.
 7. Domaine Jean Grivot
  Les Bossières Vosne-Romanée
  0,75l Rouge
  63,50 € 52,48 €
  Een mooie combinatie tussen materie en frisheid. Een wijn met veel expressief fruit en vleugjes viooltjes en rozen. Zeer levendig en aantrekkelijk.
 8. Domaine Jean Grivot
  La Combe d'Orveaux Chambolle-Musigny
  0,75l Rouge
  63,50 € 52,48 €
  In de handen van Etienne Grivot combineert deze cru steeds het charmante, primaire fruit van de Chambolle met een ongelooflijke concentratie en rijkdom. Zeer precies en gestructureerd met florale en minerale tonen in de mond. Een bewaarwijn.
 9. Domaine Jean Grivot
  La Combe d'Orveaux Chambolle-Musigny
  0,75l Rouge
  65,50 € 54,13 €
  Deze plaats is gelegen tussen Musigny en Clos de Vougeot. De bodem is er zeer arm, niet diep en bevat veel keien. Deze cru heeft wat minder gratie en diepgang dan de Musigny, maar zijn finesse zorgt voor de faam van deze grote, mythische cru.
Afficher en Liste Grille

Produits 1-9 sur 75

Page
par page
Par ordre décroissant